keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Käteinen

Tämän kuun alussa nostin 200 e ruokarahaksi. Aluksi, sen ei olekaan tarkoitus riittää koko kuukaudeksi. Nyt on suurin piirtein 200 e mennyt, mutta aivan kärryillä en silti pysynyt mihin se meni. Aluksi hahmotus säilyi, mutta viikonloppuna tapahtui. Kesäkukkaostokset, tuulilasinpyyhkijä, pari työpaikkaruokailua ja yksi tarjottu lounas, en enää muista, mutta osan näistä maksoin käteisellä. Ainakin ruokailut. Nostin yhden 50 e lisää, joka on vielä korkaamattomana. Mies on myös osaltaan  ostanut ruokaa, mutta selkeästi viikonloppu sekoitti pakan ja silloin pitää olla tarkempi, mihin rahaa menee. Pientä päänvaivaa aiheuttaa myös kauppakäynnit, missä on esimerkiksi lahja synttäreille, ruokaa ja auton huoltoon kuuluvia juttuja. Tekisi mieli maksaa ne erillisinä ostoksina, toiset käteisellä, toiset kortilla.

Tässä kuussa olen koittanut myös toteuttaa taulukkoa "en tuhlaa"-päivistä, mutta enhän minä muista sitä joka päivä täyttää :)

Seuraavassa palkassa tuleekin lomarahat, nehän onkin jo ajatuksissa siirrelty sinne ja tänne, maksettu laskuja ja osan voisi myös lomailuun käyttää. Me kyllä luultavasti käytetään osa rahoista talven loman kustannuksiin. Kesällä hiimaillaan vaan kotinurkilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti