maanantai 4. kesäkuuta 2018

Talouden bullet journal

Talouden seuranta on välillä paljon kivempaa perinteisesti käsin tehtynä. Monet ruutuvihkot on tuherrettu täyteen kaikkia laskelmia. Kiitos Matkalla Miljonääriksi-blogin, minullakin on nyt oma talouden Bullet Journal. Ostin ihan uudet väritkin kirjan tekemistä ja täyttämistä varten. 

Muutenkin olen listaihmisiä, listoja on harrastustavoitteista, tarvittavista vaatteista, joululahjoista, matkoista, budjeteista. Eli periaatteessa tätä "bujoilua" on tullut harrastettua tietämättään! Mutta onhan se nyt paljon hienompaa kun sillekin on nyt nimi :D 

Tähän vihkoon nyt joka tapauksessa tulee vain talousasiat. Pitkän tähtäimen lukemia kuten asuntolainan seurantaa, mutta myös lyhyen ajanjakson juttuja, jotka on toisaalta ärsyttäviä, sillä niistä tulee enemmän sotkuista jälkeä. Tuntuu että kovakantiseen kirjaan pitäisi kirjoittaa niin hienosti. 

Kirja on paksu, joten pitää vain hyväksyä että sinne tulee sotkusivuja esimerkiksi kuukausittaisista menoista, eikä sivuja voi enää käytä myöhemmin aktiivisesti.

Taidankin tänään vielä täyttää alkukuun laskujen maksut kirjaan.















Seuraatko sinä taloutta käsin kirjoittelemalla vai excelissä?



2 kommenttia:

  1. Oh, rakastan kaikkea suunnittelemista, plannereita, listoja, yms. :D Bullet journaliinkin olen jonkin verran tutustunut, mutta en toistaiseksi vielä ole ottanut käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogin ensimmäisestä kommentista :) listaihmisiä taitaa olla aika paljon, niitä on kyllä kiva tehdä. Kohta voisi jo joululahjalistaa laittaa tulille :)

      Poista